neděle 28. září 2014

Konečně zase jednou něco pro moje děti .....

Děti pořád chtějí větší polštáře na válení, a maminka - jak jinak, pořád na nic nemá čas. Proto konečně došlo i na slíbené polštáře, ať jsem zase jednou ta nejlepší maminka :-)

Kdo někdy nakupoval látky a propadl šití, je mu jasné, co práce se za těmito zdánlivě obyčejnými polštáři skrývá. Aspoň trošku objasním, že každá látka má takový nehezký bílý okraj s popisky. A protože já nevyhodím nic, tak jsem tyto okraje odstřihávala a házela do krabice. Krabice se naplnila a bylo potřeba popřemýšlet, co s nimi. Našly využití na tyto krásné polštáře, ze kterých děti mají ohromnou radost. 
Konečně mají velké polštáře!






.....a abych nezapomněla, musím podotknout, že dneska jsem měla úžasného pomocníka! 
Zatím co mamka šila polštáře, zvládl krásnou zástěru na vaření!!!














sobota 27. září 2014

Obal na tablet ...

Nějakým nedopatřením máme doma tablet :-)
Potřebovali jsme na něj obal. A protože maminka usoudila, že dvě stovky za obal na tablet je hodně, slíbila, že něco spíchne sama.
Naivně si totiž myslela, že za dvě hoďky není co řešit. 
Trvalo to dva dny! Prsty rozpíchané, pořád samé párání a měření.....nic nesedělo.

Doufám, že v nejbližší době se nám doma neobjeví další tablet. Obal bych asi musela koupit :-)))







pondělí 8. září 2014

Bambina...


Jsem tady zpět po třech měsících prázdnin a nešití. Už jsem si i myslela, že to není možné, že mi to šití ani nechybí.......ale včera jsem dostala absťák :-) a kabelka Bambina je tu. No a jsem zase v tom, a už mám milion plánů, co je potřeba ušít. Chybí už jen více času :-)))) Krásný den!