čtvrtek 10. března 2016

Batůžek

Zjistila jsem, že tento typ batůžku je teď velice populární. Někde sem zahlídla podobný, sešitý z kousků látek, tak jsem ho musela vyzkoušet taky. Zdánlivě jednoduchá věc, která mě ale docela potrápila. No není každý den posvícení. Ale myslím, že batůžek i přes všechny neduhy vypadá fajnově. 

Inspirace Marina Quilt







středa 9. března 2016

Rámečková peněženka...

kdysi dávno jsem si šila peněženku se zipem. Pěkně jsem se s ní namordovala a i když je krásná, drží a používám ji denně, zařekla jsem se, že peněženka se zipem už NIKDY!!!
Manžel mi koupil v Číně rámečky. V nové Marině Quilt vyšel návod na krásnou peněženku. Zip tam je jenom na kapsičce na mince. To bude rychlovka, říkám si. Nebyla. Ale peněženka je na světě a teď budu testovat, co vydrží.





úterý 8. března 2016

Kapsička Elenka...

je perfektní na doklady, nebo jiné drobnosti. Tahle je jako dárek kamarádce, ale určitě dojde nejméně na další jednu, protože já ji chci taky!!!

Inspirace Marina Quilt





pondělí 7. března 2016

Želvička Emilka...

Želvička Emilka je jen pracovní název, jak jsme ji říkali doma při tvorbě. Jméno bude mít holka asi úplně jiné, protože ji dostane kamarádky Baruška k narozeninám a ta si ji pokřtí podle svého. Doufám, že Emilka udělá radost, tak jako ta živá želvička, která bude následovat jako další dárek :-) :-) :-)
Inspirace Bellet design





neděle 6. března 2016

Podložka pod šicí stroj...

je tomu pár týdnů, kdy jsme začali stěhovat ložnici a můj šicí koutek nabyl trošku větších rozměrů. Manžel nakoupil stoly, a z pidi-místečka pouze pro šicí stroj, mám teď místo i na řezací podložku a žehličku. Luxus!!! Ještě přibudou police na všechny ty potřebné věci, co se mi tu povalují. 
No a na novém místečku jsem hned musela ušít novou podložku pod šicí stroj.